Google Analytics

Hoe kan Google Analytics je helpen meer uit je webshop te halen? Heb je Google Analytics eigenlijk wel goed ingericht? Deze artikelen helpen je weer stappen te maken.

Ik heb succesvol samengewerkt met

hylke meiners - skerp fc
Hylke Meiners

Eigenaar

"Koen verzorgt voor onze klanten online marketingwerkzaamheden. Ik waardeer vooral de wijze waarop hij in periodieke rapportages in 'Jip-en-Janneke-taal’ uitlegt welke conclusies we kunnen trekken uit metingen. Hierdoor blijven we bij de les en kunnen we steeds een bijdrage leveren aan betere vindbaarheid."

theo lumbr
Theo Lurvink

Eigenaar

"Koen is een echte professional met een Achterhoekse mentaliteit. Hij zet een stapje harder als dit nodig is en durft ook kritisch mee te denken. In de wereld van AdWords en Google shopping weet Koen zijn weg goed te vinden. Daar profiteren wij nog steeds dagelijks van."

review nick ebbers
Nick Ebbers

Projectmanager & adviseur

"Wij werken met volle tevredenheid samen met Koen. De kwaliteit van Koen is dat hij in no-time de 'uitdaging' weet bloot te leggen en op basis hiervan een passende oplossing presenteert. Het draait bij zoekmachine optimalisatie om resultaat, en ik kan met trots melden dat wij verschillende projecten met Koen hebben gerealiseerd waar goede resultaten ook echt bereikt zijn!"