Ook dat onrustige gevoel dat je meer online omzet halen moet?

meer online omzet

Lukt het niet om meer online omzet te maken en heb je dat benauwde of dat onrustige gevoel? Dat is heel herkenbaar en zie ik bij veel ondernemers wanneer ik met in ze gesprek ben. Het gevoel dat je er geen grip op hebt, niet goed wetende wat nou werkt en dat vage online marketing. Of ondernemers met een geweldig online idee, maar niet wetende waar te beginnen. Eén gedachte hebben ze gemeen: “Er moet toch meer omzet online te halen zijn?!”

Tuurlijk, meer online omzet kan! Maar laat ik direct eerlijk zijn, het wordt er niet gemakkelijker op. Namelijk steeds meer ondernemers zijn er bewust van dat vrijwel alles zich online afspeelt. Eigenlijk waren ze dat al een aantal jaren, maar nu wordt er ook naar gehandeld. Zeker nu we economisch de wind weer in de rug hebben, investeert men meer en sneller in ‘online marketing’. Daarbij is er een groot gebrek aan ervaren online marketeers.

Groot tekort aan online marketeers en e-commerce specialisten

De vraag naar online vakspecialisten is enorm toegenomen. Logisch natuurlijk, gezien alles tegenwoordig online besteld en gezocht wordt. De vraag is echter vele malen groter dan het aanbod. Daarom worden jonge onervaren mensen massaal on the job getraind. Zij hebben geen tijd gehad om fouten te maken. Fouten maken doet iedereen, maar toch liever niet met jouw website..

Die fouten heb ik al gemaakt!

Inmiddels heb ik meer dan 10 jaar ervaring, aan klant en bureau zijde. Ik spreek daardoor jullie taal en ik begrijp goed dat een website of webshop gewoon omzet moet opleveren.

Hoewel het in de ene branche minder lastig zal zijn dan in de anderen, kansen zijn er altijd, en die leg ik graag voor je bloot. Met mijn kritisch analytische blik op het gebied van online marketing en e-commerce weet ik altijd wel de gaten te vinden.

Aan de slag met meer online omzet?

Laat het me weten. Mijn eerste tip is gratis!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.