Lokaal gevonden worden met lokale marketing

Ik heb al veel ondernemers geholpen die inmiddels lokaal gevonden worden, maar niet de tijd of kennis hadden om zelf met lokale marketing aan de slag te gaan. Dit ondanks dat “de klant” massaal online is en online denkt. Omdat het onmogelijk is om elke ondernemer persoonlijk te helpen, heb ik een speciale “koennisbank” gestart op het gebied van lokale marketing.

Deze kennisbank heb ik speciaal opgezet voor lokale ondernemers welke geen duizenden euro’s aan marketingbudget hebben, maar toch meer leads, meer winkelbezoeken, meer klanten, meer verkopen via internet willen, door online lokaal beter vindbaar te zijn.

Mij een vraag stellen over hoe je lokaal gevonden kunt worden, over lokale online marketing
of wil je mij persoonlijk om killer-advies vragen, bel gerust op 0623411929 of neem via de onderstaande button contact met mij op.

Ja, ik wil lokaal gevonden worden

Ik heb succesvol samengewerkt met

hylke meiners - skerp fc
Hylke Meiners

Eigenaar

"Koen verzorgt voor onze klanten online marketingwerkzaamheden. Ik waardeer vooral de wijze waarop hij in periodieke rapportages in 'Jip-en-Janneke-taal’ uitlegt welke conclusies we kunnen trekken uit metingen. Hierdoor blijven we bij de les en kunnen we steeds een bijdrage leveren aan betere vindbaarheid."

theo lumbr
Theo Lurvink

Eigenaar

"Koen is een echte professional met een Achterhoekse mentaliteit. Hij zet een stapje harder als dit nodig is en durft ook kritisch mee te denken. In de wereld van AdWords en Google shopping weet Koen zijn weg goed te vinden. Daar profiteren wij nog steeds dagelijks van."

review nick ebbers
Nick Ebbers

Projectmanager & adviseur

"Wij werken met volle tevredenheid samen met Koen. De kwaliteit van Koen is dat hij in no-time de 'uitdaging' weet bloot te leggen en op basis hiervan een passende oplossing presenteert. Het draait bij zoekmachine optimalisatie om resultaat, en ik kan met trots melden dat wij verschillende projecten met Koen hebben gerealiseerd waar goede resultaten ook echt bereikt zijn!"